Contact Nieuws

Buitenplaats concerten

Buitenplaatsconcerten.nl
Buitenplaatsconcerten is een muzikaal culinair vineus concept voor de particuliere en zakelijke markt. Wij componeren samen met onze muzikale partner en musicus Niels Bijl een prachtige avond, vol met muziek op hoog niveau onder het genot van goede wijn en spijs. De concerten worden georganiseerd op bijzondere Buitenplaatsen in een informele huiselijke sfeer en u bent in contact met de musici.
De succesvolle concertserie doet in samenwerking met Stichting Gelderse Kastelen haar intrede in Gelderland, voor dit jaar vier concerten.

Najaar 2017 | Midzomernacht 2018

Zaterdagavond 7 oktober 2017| Huis Verwolde te Laren (Gelderland)

'Op bezoek bij de Baron en Barones met een prachtig strijkkwartet'

Vanuit de Orangerie van het statige huis Verwolde te Laren heten Johan Langelaar en Niels Bijl u welkom. Met uitzicht op de prachtige tuinen wordt u verwend met Culi-Vino en de klanken van een prachtig strijkkwartet. Later op de avond wordt u volledig in stijl door de baron en baronnes van huize verwolde meegenomen door alle vertrekken van hun dierbare huis, waar u in alle belangrijke ruimtes mini-concerten zult horen van de hele strijkersfamilie.

Programma: 19.00 - 22.30 uur. Arrangementsprijs €69,50 p.p. inclusief bezoek Huis en rondleiding.

Zaterdagavond 16 December 2017 | Kasteel Cannenburg te Vaassen (Gelderland)

'Kerst met hoogtepunten uit de barok'

Het 16e eeuwse kasteel  Cannenburg is dankzij bruiklenen, schenkingen en legaten in staat om ons een perfect kijkje te gunnen in het kasteelleven van de 17e en 18e eeuw. Perfect in lijn met de 3 gouden eeuwen van deze unieke locatie biedt dit Buitenplaatsconcert een zeer gevarieerd programma van hoogtepunten uit de barokmuziek, in combinatie met Schitterende liederen van Dowland en Purcell.

Programma: 19.00 - 22.30 uur. Arrangementsprijs €69,50 p.p. inclusief bezoek Huis en tuin.

Buitenplaatsconcerten is een muzikaal culinair vineus concept gericht op de ambiance van de Buitenplaats en het seizoen. Wij componeren samen met onze muzikale partner en musicus Niels Bijl een prachtige avond, vol met muziek op hoog niveau onder het genot van 3 kleine gerechtjes met 3 glazen bijpassende wijn. De concerten worden georganiseerd op bijzondere Buitenplaatsen in een huiselijke en informele sfeer, hetgeen ook impliceert dat u in contact bent met de musici.

Zaterdagavond 23 December 2017 | Havezathe Herinckhave te Fleringen (Twente)

'Traditionele kerstsfeer op de Havezathe'

Vol trots kondigen we voor het derde jaar op rij onze traditionele kerstconcert aan op Havezathe Herinkhave te Fleringen. Het laatste Buitenplaatsconcert van dit jaar staat weer volledig in de kerstsfeer met hoornblazers, Dickensiaanse stijl en Christmas Carols voor het huis en in de pittoreske huiskapel. Nadere detailinformatie over het repertoire en de musici volgt binnenkort.

Programma: 19.00 - 22.30 uur. Arrangementsprijs €59,50 p.p. inclusief 3 kleine gerechtjes met bijpassende wijnen.

Het kledingadvies is feestelijk.

Wij hopen u samen met de familie von Bönninghausen welkom te heten op de Havezathe.

Johan & Rina Langelaar - JR Wijn en Spijs

Zaterdagavond 16 juni 2018 | Midzomernacht op Erve Odinc te Markelo

Nadere informatie over de programmering van muziek, dans en poezie volgt nader.

Reserveringen
Voor de Buitenplaatsconcerten van 2017 uiterlijk 2 weken voor aanvang van het concert. RSVP via info@jrwijnenspijs.nl  
Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Johan Langelaar telefoonnummer 06-50241429.
 


Reserveren